Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.

ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ & ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Μικροβιολογικό & Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ είναι ένας ολοκληρωμένος και σύγχρονος χώρος υγείας, με έδρα την Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Εξοπλισμένο με σύγχρονους και υψηλής ποιότητας αναλυτές, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από το 2014.
Ιδιοκτήτρια και επιστημονική υπεύθυνος του μικροβιολογικού κέντρου είναι η Βιοπαθολόγος κα. Τασίνα Ευθυμία.

Υπό την εποπτεία και την συνεχή ενασχόληση της έμπειρου  ιατρού – βιοπαθολόγου  και με τη συνδρομή του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, το μικροβιολογικό μας ιατρείο διακρίνεται για την ποιότητα και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Την αξιοπιστία μας διασφαλίζει, επίσης, η συνεχής αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, η συμμετοχή σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου, καθώς και η πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008.

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Στο μικροβιολογικό & διαγνωστικό εργαστήριο ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ , στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, εργαζόμαστε με άψογο επαγγελματισμό και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ανταποκρινόμενοι, πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για τις εργαστηριακές σας εξετάσεις, στο πλαίσιο ενός προβλήματος υγείας ή και για ένα πλήρες check up υγείας, που είναι πολύ σημαντικό για την έγκαιρη διάγνωση τυχόν ασθενειών.

Στο διαγνωστικό μας κέντρο διενεργούνται εξετάσεις αιματολογικές, ορμονολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, νεοπλασματικών δεικτών προγεννητικού ελέγχου και γονιμότητας, ενώ επίσης εκτελούνται εξετάσεις  Μοριακής Βιολογίας (PCR), και εξετάσεις Αλλεργιολογικές (RAST).

Αιμοληψία κατ’ οίκον για Ηλικιωμένους και ΑμεΑ

Το ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ για τους συνανθρώπους μας με δυσκολίες μετακίνησης παρέχει την υπηρεσία Αιμοληψία Κατ’ Οίκον.
Καλέστε στο 2310707785 και θα στείλουμε εξειδικευμένο συνεργάτη για την αιμοληψία.

-Learn more

Αιμοληψίες για νεογνά, παιδιά και εφήβους

Το ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ έχει δημιουργήσει ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά και τους εφήβους ώστε η εμπειρία να είναι ανώδυνη και εύκολη!

-Learn more

Εγκαιρη διάγνωση τυχόν ασθενειών

Εργαζόμαστε με άψογο επαγγελματισμό και ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, ανταποκρινόμενοι, πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για τις εργαστηριακές σας εξετάσεις.

-Learn more

Υλικοτεχνική υποδομή υψηλής τεχνολογίας

Το ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας.

-Learn more

Στο ΕΥ-ΑΝΑΛΥΣΙΣ έχουμε ως κύριο γνώρισμα της επιχειρηματικής μας δράσης το συγκερασμό της επιστημονικής ποιότητας και των αξιοπρεπών τιμών.
Σε αυτό το πλαίσιο το μικροβιολόγικό μας κέντρο προσφέρει αξιόπιστα και επιστημονικώς έγκυρα αποτελέσματα σε προσιτές τιμές.